Cijfer

4 weken

Hydreane BB creme minder gevoelige huid

4 weken

Na slechts 4 weken regelmatig gebruik* doet Hydreane BB de huidgevoeligheid beduidend verminderen.

Deze hybride verzorging paart gezondheid aan schoonheid en biedt een complete oplossing voor de behoeften van zelfs de meest gevoelige huid. De hoge concentratie aan thermaal water van La Roche-Posay, dat met zijn unieke combinatie van mineralen en sporenelementen (o.a. selenium) een antioxiderend, kalmerend en verzachtend effect geeft, maakt het dagelijks leven met een gevoelige huid een stuk aangenamer.
*klinische test op 30 vrouwen

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles
leven met een gevoelige huid

Achtergrondinformatie

Leven met een overgevoelige huid: de impact op je levenskwaliteit

Al vanaf je geboorte fungeert je huid elke seconde van elke dag als een beschermende buffer tegen de elementen, tegen klappen en stoten en tegen talloze schadelijke stoffen uit de omgeving. Die immense rol die onze huid in ons leven speelt, vinden we zo vanzelfsprekend dat we er amper bij stilstaan.

Meer en meer mensen ondervinden echter problemen met hun huid. Die is gevoelig geworden en ondergaat niet langer stilzwijgend de stress en agressies van het dagelijkse leven. De huid begint te protesteren en uit haar ongenoegen met symptomen zoals roodheid, jeuk, prikkeling… In het ergste geval proberen vrouwen met een gevoelige gezichtshuid alle "risicosituaties" te vermijden, wat er op neerkomt dat ze niet meer onbekommerd van allerlei dingen kunnen genieten.
Het dermatologische expertmerk La Roche-Posay onderkent als geen ander de impact van een gevoelige huid op het leven van vrouwen en geeft tips en advies om de gevoelige huid zo te verzorgen dat je weer volop kunt genieten.