Cijfer

4 weken

Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_article_default.jpg

4 weken

Na slechts 4 weken regelmatig gebruik* doet Hydreane BB de huidgevoeligheid beduidend verminderen.

Deze hybride verzorging paart gezondheid aan schoonheid en biedt een complete oplossing voor de behoeften van zelfs de meest gevoelige huid. De hoge concentratie aan thermaal water van La Roche-Posay, dat met zijn unieke combinatie van mineralen en sporenelementen (o.a. selenium) een antioxiderend, kalmerend en verzachtend effect geeft, maakt het dagelijks leven met een gevoelige huid een stuk aangenamer.
*klinische test op 30 vrouwen

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles
v_push_article-sensitive-skin-08

Achtergrondinformatie

Je gevoelige, onrustige huid kalmeren in een aantal eenvoudige stappen

Voor vrouwen met een gevoelige huid zit zelfs een doodgewone dag vol verborgen valkuilen. Temperatuurveranderingen, airconditioning, hard water… er zijn tal van factoren die het huidcomfort negatief beinvloeden en de huid kunnen laten prikken, branden en jeuken.

Logisch dat deze vrouwen voortdurend op zoek zijn naar manieren om hun onrustige huid te kalmeren… En daarbij bereid zijn om alles te proberen! Op online forums worden de meest uiteenlopende huismiddeltjes aangeraden: honing, haver, avocado, ja zelfs chocolademaskers. Hoe smakelijk ze ook mogen zijn, al die eetwaren zullen meestal meer kwaad dan goed doen. Dergelijke doe-het-zelf-behandelingen kunnen immers potentiële allergenen en irriterende bestanddelen bevatten, die je huid nog meer irriteren.

Aangepaste, deskundige huidverzorging voor de gevoelige  en onrustige huid is de eerste stap naar meer comfort, maar een paar eenvoudige dagelijkse gewoonten in acht nemen kan ook al heel veel verschil maken. Doe de quiz en leer hoe je je gevoelige huid kalmeert.