Waar of niet waar ?

Een BB-crème is een make-upproduct

is bb creme make up

Een BB-crème is een make-upproduct

Een BB-crème is een hybride verzorging, dus een alles-in-één product: de afkorting BB (“Blemish Balm” of letterlijk: balsem tegen onvolkomenheden) betekent dat het tegelijk een ultradoeltreffend multi-verzorgingsproduct is én een perfecte teint geeft. Voor wie houdt van een fris en natuurlijk “nude” effect is het dus echt een alternatief voor een foundation. Hydreane BB is helemaal opgevat volgens dat principe: deze crème hydrateert, kalmeert en beschermt de huid én geeft een egale, stralende teint dank zij de minerale pigmenten. Met als extraatje dat ze perfect geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid.

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles
Gevoelige huid kalmeren tips

Achtergrondinformatie

Je gevoelige, onrustige huid kalmeren in een aantal eenvoudige stappen

Voor vrouwen met een gevoelige huid zit zelfs een doodgewone dag vol verborgen valkuilen. Temperatuurveranderingen, airconditioning, hard water… er zijn tal van factoren die het huidcomfort negatief beinvloeden en de huid kunnen laten prikken, branden en jeuken.

Logisch dat deze vrouwen voortdurend op zoek zijn naar manieren om hun onrustige huid te kalmeren… En daarbij bereid zijn om alles te proberen! Op online forums worden de meest uiteenlopende huismiddeltjes aangeraden: honing, haver, avocado, ja zelfs chocolademaskers. Hoe smakelijk ze ook mogen zijn, al die eetwaren zullen meestal meer kwaad dan goed doen. Dergelijke doe-het-zelf-behandelingen kunnen immers potentiële allergenen en irriterende bestanddelen bevatten, die je huid nog meer irriteren.

Aangepaste, deskundige huidverzorging voor de gevoelige  en onrustige huid is de eerste stap naar meer comfort, maar een paar eenvoudige dagelijkse gewoonten in acht nemen kan ook al heel veel verschil maken. Doe de quiz en leer hoe je je gevoelige huid kalmeert.