NIEUWlarocheposay.be maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Bij het maken van geen keuze, wordt er vanuit gegaan dat u akkoord bent met de cookies.
CHECKING YOUR BEAUTY SPOTS
AND THOSE OF YOUR LOVED ONES,
IT'S AS EASY AS ABCDE.
  • as ASYMMETRY
  • as IRREGULAR
    BORDERS
  • as COLOR
  • as DIAMETER
  • as EVOLUTION
DOWNLOAD DE ABCDE-METHODE

ALS JE OM IEMAND GEEFT,
WORD DAN SKIN CHECKER,
ONDERZOEK ZIJN/HAAR SCHOONHEIDSVLEKJES

Vertel het door aan de mensen waar je om geeft.
Maak deel uit van een wereldwijde ketting van skin checkers!

PRIVACYMELDING

Doordat je je op het Skinchecker-programma aanmeldt met je Facebook login, kan bepaalde persoonlijke informatie die je via Facebook verstrekt (e-mailadres, wachtwoord en andere basisinformatie...) worden gedeeld met L'Oréal Benelux voor commerciële doeleinden en/of om je op de hoogte te kunnen houden over het merk La Roche-Posay, zijn producten en andere producten/merken van L'Oréal.

Door in te loggen via je Facebook account, aanvaard je de Gebruiksvoorwaarden [HYPERLINK] en stem je ermee in om marketinginformatie van La Roche-Posay en promotie-aanbiedingen via e-mail te ontvangen. Voor meer informatie raden we je aan ons privacybeleid te raadplegen door te klikken op [HYPERLINK]. Volgens de geldende wetgeving inzake gegevensbescherming heb je het recht op toegang tot jouw gegevens en kan je die veranderen, corrigeren of wissen. Als je dit recht wilt uitoefenen, gelieve dan contact met ons op te nemen op Info.conso@be.laroche-posay.com.

Log in op Facebook

Heb je nog geen Facebook account? Klik hier om mee te doen
Ben je al skin checker?Hier inloggen

OF REGISTREER
REGISTREER

* Velden aangeduid met een sterretje zijn verplicht in te vullen.
Deze informatie en de informatie die in de toekomst zal worden verzameld, kan worden gebruikt door La Roche-Posay. In overeenkomst met de in jouw land geldende wetgeving kan je een recht tot toegang, verbetering en schrapping van je gegevens uitoefenen door een eenvoudige aanvraag met een bewijs van je identiteit te sturen naar het volgende adres: Info.conso@be.laroche-posay.com. Voor meer informatie over de bescherming van je persoonlijke gegevens, verwijzen wij je naar ons Privacybeleid

v_dogs-form.jpg