Gebruikerservaringen

« Ik heb geleerd hoe ik mijn droge huid dagelijks moet verzorgen »

Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_testimonies_default.jpg

Een trekkende, ruwe, bijzonder tere huid en een onbehaaglijk gevoel: Carla heeft altijd al een droge gezichtshuid gehad. Om haar huid te voeden en de irritatie te kalmeren, is ze daarom specifieke, sterk voedende verzorgingsproducten beginnen te gebruiken. Dankzij deze dagelijkse verzorging heeft ze nu eindelijk een fluweelzachte huid...

Puistjes door puberteit

Carla, sinds wanneer heb jij al een droge huid?

Als kind had ik al een droge huid. Ik herinner me heel goed onze vakanties in de bergen: ik had altijd gesprongen lippen en rode wangen… Toen ik nog klein was kon mij dat niet schelen,  maar naarmate ik ouder werd, begon ik die droge huid echt vervelend te vinden.

Symptomen

Welke concrete symptomen ondervond je dan?

Mijn huid voelde voortdurend trekkerig aan en bij de geringste kou begon mijn huid kleine barstjes te vertonen. Ik had zelfs hier en daar op mijn gezicht kleine droge plekjes. Niet enorm flatterend… Trouwens, als ik make-up aanbracht, zag het er nog erger uit : dan kreeg ik keer op keer een karton-effect. Kortom, ik wist echt niet meer wat ik moest doen en de crèmes die ik kocht, brachten absoluut geen verbetering.

De oplossing

Wat heeft u toen gedaan?

Zo'n 3 maanden geleden praatte ik erover met mijn apothekeres, en zij stelde mij een speciale behandeling voor de droge huid voor. Die bevatte voedende elementen om mijn huid te beschermen en te verzachten. En het werkt… Gedaan met dat trekkende gevoel: nu voelt mijn huid echt zacht aan! Ze heeft mij daarnaast ook een specifieke lipverzorging aangeraden. En kijk, geen gesprongen lippen meer! Ik ben 14 dagen geleden weer gaan skiën en ik had absoluut geen last van huidkloofjes of barstjes… Dankzij de hulp van mijn apothekeres heb ik dus eindelijk geleerd hoe ik mijn droge huid echt moet verzorgen. Eén ding is zeker: vanaf nu zweer ik bij mijn voedende producten. Die neemt niemand me nog af!

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles