Vervuilingsalert

Droge keel, prikkelende ogen, ademhalingsproblemen…
En wat als je huid onderhevig is aan dezelfde irritatie?

Een goede gezichtsreiniging helpt om de huid te beschermen tegen vervuiling.

Elke dag verzamelen zich onzuiverheden op het huidoppervlak en tasten de huidkwaliteit van het gezicht, de hals en het decolleté aan. Bij die onzuiverheden zitten ook polluenten die de huid beschadigen, verzwakken en gevoeliger maken. De gezichtshuid dagelijks diepgaand, maar zacht reinigen is noodzakelijk voor de gezondheid van de huid, maar ook van de huidbarrière die de opperhuid beschermt tegen externe agressies.

Gezichtsreiniging om onzuiverheden uit de lucht te verwijderen

De gezichtshuid moet 's morgens en 's avonds worden gereinigd om te worden ontdaan van onzuiverheden zoals zweet, tabak, make-upresten en zelfs stof. Naast die onzuiverheden zijn er ook nog de polluenten uit luchtvervuiling. Ozon en fijnstof, zoals microscopisch kleine PM2.5-deeltjes, blijven op de huid zitten, gaan zich vastzetten in de poriën en beschadigen de huidbarrière. Resultaat: talg gaat oxideren en de teint wordt dof en gelig.

Gezicht reinigen met Micellaire lotion van La Roche-Posay: efficiëntie en optimale tolerantie

Kraanwater alleen is niet voldoende om de huid echt grondig te reinigen. Door het kalkgehalte kan een gevoelige huid zelfs nog extra irriteren. De micellaire lotion van La Roche-Posay is hoogtolerant en reinigt het gezicht efficiënt, mild en met respect voor de huid en de huidbarrière.

Thermaal water van La Roche-Posay verwijdert onzuiverheden zonder de gevoelige gezichtshuid een verhit gevoel te geven of te irriteren. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende texturen, allemaal met dezelfde veilige en doeltreffende formule voor gezichtsreiniging:

  • Het micellair water reinigt en beschermt de gezichtshuid in één stap. En hoeft zelfs niet te worden afgespoeld.
  • De micellaire gel glijdt over de huid en reinigt mild zonder wrijven noch afspoelen.
  • Het micellaire schuim verwijdert onzuiverheden met een minimum aan frictie voor een zachte reiniging.

Onze aanbevelingen

Speciaal voor vette huidtypes met neiging tot acné ontwikkelde La Roche-Posay de  Micellaire reinigingswater in het  gamma Effaclar: zuivert de huid door het verwijderen van overtollig talg, sporen van make-up en stof dat zich overdag heeft opgehoopt.

Als aanvulling op het dagelijkse reinigingsproces is er de Superfijne Scrub van La Roche-Posay die dode huidcellen verwijdert en de opperhuid regenereert. Ideaal om de huid te zuiveren zonder irritatie en haar te helpen om hydraterende en herstellende bestanddelen beter op te nemen en zo de huidbarrière te versterken.

  • Facebook
  • Pin