Getinte crème - Anthelios SPF 50+ - La Roche-Posay Anthelios
  • Facebook
  • Pin

Anthelios XL
Getinte crème
SPF 50+

Zeer hoge, getinte bescherming voor het gezicht. Hoge UVB-UVA.

3337872419690

Zeer waterresistent. Zonder parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.

Tube 50ml.

eigenschappen

Gevoelige huid of huid met zonne-intolerantie (dus die gemakkelijk allergisch reageert in de zon). Preventie van pigmentvlekken door de zon (zwangerschap, fotosensibilisering, enzovoorts). Bij zeer felle zon.


Innovatie: La Roche-Posay maakt gebruik van een uniek antioxiderend bestanddeel, BAICALINE, voor een nog betere bescherming. Optimale UVB-bescherming SPF 50+ en UVA-bescherming die strenger is dan de Europese aanbeveling (voor zonneproducten), dankzij het gepatenteerd en fotostabiel filtersysteem Mexoryl XL®. Nieuwe, getinte BB Crème-textuur. Soepele, niet vette crème met 3-in-1 effect: beschermt, hydrateert en laat de huid egaal ogen. De universele micropigmenten smelten op de huid en passen zich aan elke huidtint aan voor een natuurlijke, frisse en stralende teint. Zeer waterresistent. Zonder parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.Product doeltreffendheid

Met innoverend BAICALINE, een actief bestanddeel met antioxiderende werking
Innovatie: a Roche-Posay maakt gebruik van een uniek antioxiderend bestanddeel, BAICALINE, voor een verbeterde bescherming.

Aanbrengtips

Vlak voor blootstelling aan de zon het product royaal aanbrengen. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen.
Voorzorgen:
Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het géén 100% bescherming geeft. De zone rond de ogen vermijden. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en overvloedig spoelen. Contact met textiel vermijden.

Ingrediënten